ChristenUnie Renswoude bezoekt Van Klompenburg

klompenburgdinsdag 23 januari 2018 18:43

Op een donderdagavond ging de ChristenUnie op bezoek bij Van Klompenburg aan de Barneveldsestraat. Eerder bezochten we De Oude Smederij van Irma van Klompenburg, maar deze keer gingen we bij haar man Arco op bezoek. Arco heeft namelijk een notenkraam. Het was druk bij de kraam, want er was geen mogelijkheid meer om op de Barneveldsestraat te parkeren. Arco en Irma organiseerden namelijk wintersfeeravonden, waarbij ook de notenkraam geopend was. Nadat we geparkeerd hadden, zagen we Arco staan in zijn lange kraam van maar liefst negen meter lang. Arco verkoopt nootjes op diverse weekmarkten. De ChristenUnie bleef deze donderdagavond even, maar niet te lang, want Arco was druk bezig. Wij vonden het erg leuk om een keer langs te gaan en raden iedereen aan om hetzelfde te doen!

Wilt u weten op welke markten Arco staat met zijn notenkraam? Vraag het Arco gerust. Arco gaf aan dat iedereen welkom is bij De Renswoudse Notenkraam, voor heerlijke versgebrande nootjes!

« Terug

Reacties op 'ChristenUnie Renswoude bezoekt Van Klompenburg'

slachtoffer, E (én) [1422829]
Geplaatst op: 25-05-2022 16:38
Arco van Klompenburg,

Deze van buitenafziende vriendelijke man heeft losse handjes en ongecontroleerde driftbuien waarvan ikzelf vandaag slachtoffer ben geworden. Deze godlievende man greep mij letterlijk bij de keel, kneep deze af en was voornemens mij in het gezicht te slaan. Gelukkig weet ik wie deze man is en ben ik voornemens aangifte te doen bij de politie van Wijk bij Duurstede wegens mishandeling. Ik plaats deze oproep juist hier omdat hij als goed Christen in het reine kan komen door hier zijn excuses te plaatsen en ik mijn voornemen voor aangifte zal laten vervallen.

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Oudere berichten > 2018

december

november

oktober

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari